Met maatwerk software minder kosten, meer klanten én slimmer werken!

Uiteraard kost het geld om iets te laten ontwikkelen. Daarom is het belangrijk om vooraf zo goed mogelijk te bepalen wat de investering je kan opleveren. Dit wordt ROI genoemd (Return on Investment). Hoe de ROI wordt bepaald hangt in hoge mate af van het type en het doel van de app of applicatie.

Hoe een app of een applicatie je geld kunnen opleveren:

Verhoging van de klanttevredenheid

Indien je een app voor je klanten laat maken of website gaat uitbreiden zodat klanten bepaalde dingen zelf kunnen regelen (een gebruikersspecifiek deel op de website) dan zal een klant dat als prettig ervaren. De klanttevredenheid neemt toe, de klant wordt loyaal en zal jouw producten of diensten promoten.

Een dienst die inkomsten geneert

Voorbeelden van succesvolle apps die direct inkomsten genereren zijn er voldoende. Ook een dienst op je website kan voor inkomsten zorgen indien mensen zich er voor kunnen abonneren of indien men bijvoorbeeld tegen betaling iets kan downloaden. Indien je geld vraagt voor je product of dienst is vaak makkelijk te berekenen wat het je bij een bepaald aantal klanten gaat opleveren.

MEER WETEN OVER HOE JE KOSTEN KUNT BESPAREN?
Deel je plannen met ons, we denken graag met je mee

Efficiënter werken

Door een app of applicatie te laten maken die de bedrijfsprocessen ondersteunt kan enorm veel tijd bespaard worden. De tijdsbesparing levert direct een besparing op maar ook zal de service naar de klanten vergroot worden. Informatie kan makkelijker gevonden worden doordat het centraal is opgeslagen en overal toegankelijk is.

Door slimme ideeën meer klanten

Meer klanten of een hogere klanttevredenheid en een toenemende loyaliteit bij je bestaande klanten.

Weten wat de klant wil en daarop anticiperen

Het is belangrijk om tijdens het brainstormen over de plannen die je hebt vast te stellen wat de doelen zijn. Wat wil je bereiken?

Is het doel om meer klanten te krijgen dan moet de applicatie zo worden uitgedacht en ontworpen dat dit doel ook wordt bereikt. 

 

Nieuwe tools....meer klanten

Of het nu een website is, een app of een applicatie om jouw bedrijfsproces te ondersteunen. Nieuwe tools kunnen voor meer klanten zorgen doordat:

  • De service wordt verhoogd en de loyaliteit toeneemt.
  • Het bereik wordt vergroot, met de inzet van een mobiele app bereik je bijvoorbeeld meer en wellicht andere klanten dan met je website.
  • De conversie wordt verhoogd, 

BENIEUWD NAAR JOUW MOGELIJKHEDEN?
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Efficiënter en met meer plezier werken

Serviceaanvragen of bestellingen van klanten via een webapplicatie of app laten binnenkomen. Deze informatie direct zichtbaar maken in een backoffice applicatie. Automatisch informatie versturen naar het facturatie pakket en ook gelijk een terugkoppeling naar de klant sturen. Met een webapplicatie die het bedrijfsproces ondersteunt kan vaak een enorme tijdswinst geboekt worden. En dat is niet het enige, ook het plezier op de werkvloer neemt toe. Een win-win situatie dus.

Informatie beter toegankelijk

De juiste informatie op de juiste plek en overal toegankelijk. Het internet zorgt er voor dat informatie wereldwijd toegankelijk is. Je kunt dus overal werken, ook als je op zakenreis bent kan je overal bij en blijven belangrijke taken dus niet liggen. Wel belangrijk om de beveiliging goed op orde te hebben.

Wil je ook slimmer werken?
Deel je plannen met ons en we helpen je op weg