Onze apps en webapplicaties helpen je bij je dagelijks werk

App of Webapplicatie?

Naar wat voor soort software bent u op zoek? Relatief eenvoudige processen en processen die door de klant moeten worden uitgevoerd lenen zich vaak voor een app. Is het geheel complexer dan komt een webapplicatie om de hoek kijken, eventueel geïntegreerd in de website. We geven graag advies over wat de beste keuze voor jou is. Neem contact met ons op, we komen graag naar Stavoren.

Dit kan het opleveren

Indien je software laat ontwikkelen is dat meestal omdat je iets (een proces) eenvoudiger wilt maken. Eenvoudiger voor de mensen op de werkvloer en/of eenvoudiger voor de klant. Door processen te vereenvoudigen wordt tijdwinst geboekt en dus geld bespaard. De terugverdientijd van software is dan ook vaak vooraf goed te berekenen.

Enkele projecten

Sinds 2003 maken wij kwalitatief hoogstaande applicaties. Applicaties die optimaal zijn afgestemd op de gebruikers zodat het werken makkelijker wordt. Wij zijn al meerdere jaren actief in de regio Stavoren. 

Deskundig, betrokken en enthousiast!

Hestec internetdiensten is in 2003 opgericht door de broers Eric en Stefan Hes. Met een klein team van specialisten werken wij dagelijks aan de mooiste en meest gebruiksvriendelijke internettoepassingen.

We zijn groot en kundig genoeg om vrijwel elke uitdading aan te kunnen en tegelijkertijd zijn we klein genoeg voor korte lijnen, een persoonlijke benadering en een snelle, flexibele werkhouding.

Dit zeggen onze klanten

Dhr. V. Sisto van Cofos BV:

“We hebben na de eerste opdracht al diverse vervolgopdrachten aan Hestec toevertrouwd.”


Dhr. G. Thys, Bedrijfsverloskundige:

“Hestec is een bedrijf dat snel kan inspelen op al onze wensen. We zijn al jaren klant.”

5 redenen om voor Hestec te kiezen

  • Kwalitatieve applicaties sinds 2003
  • Advies op maat voor het beste resultaat
  • Gefaseerde projectaanpak (Agile) waarbij doelstellingen worden behaald
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Kwaliteit gaat voor kwantiteit

Deel je online ambities of vraagstukken met ons

Vul het contactformulier in, je krijgt altijd binnen één werkdag een reactie.
Het delen van je plannen een drempel? Besef dat het ook inspirerend kan zijn en je verder kan brengen. Even sparren is snel gedaan en we gaan je echt niet weken lang achtervolgen.