Dit zeggen onze klanten

“Ik heb Eric en de andere Hestec-ers als zeer deskundige IT experts ervaren.”

Beate Hering van Succes in Duitsland:

“Ik heb met het bedrijf Hestec en met name met Eric Hes veel contact gehad tijdens mijn werkzaamheden voor Sonja Bakker. Hestec heeft toen de software voor het afslankprogramma ontwikkeld beheerd. Ik heb Eric als een zeer deskundige IT expert ervaren, die op al mijn vragen een vakkundige antwoord kon geven. Het was zeer prettig om met Hestec samen te werken.”

“Hestec heeft onze app op tijd en binnen budget geleverd! Prettige samenwerking!”

Mevr. M. Lanni van Teijin Aramid:

“Hestec heeft voor ons de app op tijd en binnen budget geleverd! Bij Hestec denken ze daarnaast nog eens mee in een goed en passend design voor de app. Prettige samenwerking!”

“Super makkelijk een website laten maken, zo geregeld door Hestec! Top service!!”

Dhr. E. van Dijk van de Ten Katemarkt in Amsterdam:

“Super makkelijk om een website te laten maken. Ook de content die op de site moet komen te staan voer je makkelijk in via het cms. Is er iets nog niet in orde dat veranderd moet worden, geen probleem zo geregeld door Hestec! Top service!!”

“Hestec is met een relatief kleine groep mensen tot grote prestaties in staat.”

Dhr. M. Moria van Triple-7:

“Hestec heeft in korte tijd voor onze website een geheel nieuw uiterlijk gecreëerd waarbij toch de vertrouwde uitstraling behouden is gebleven. Wat ons erg goed beviel waren de korte lijntjes bij het ontwerp en de flexibiliteit tijdens het proces. Hestec is een professioneel bedrijf, wat met een relatief kleine groep mensen tot grote prestaties in staat is.”

“Al sinds 2005 ben ik een tevreden klant van Hestec, ze zijn altijd uiterst flexibel.”

Gewichtsconsulente Sonja Bakker:

“Al sinds 2005 ben ik een tevreden klant van Hestec. Ik wil altijd snel kunnen schakelen, als ik nieuwe ideeën heb wil ik dat bij wijze van spreken morgen online hebben. Natuurlijk kan dat niet altijd, maar Hestec is wel altijd uiterst flexibel.”

“Wij prijzen de bereikbaarheid en pragmatische aanpak van Hestec!”

Dhr. M. Bakker van Haus Piesendorf en Hotel Kaprun:

“Wij runnen meerdere hotels in Oostenrijk. Goed werkende websites en een goede presentatie op internet zijn voor ons essentieel om de bezetting van onze accomodaties het jaar rond hoog te houden. Bij Hestec is alles wat met internet te maken heeft in vertrouwde handen, wij prijzen de bereikbaarheid en pragmatische aanpak van Hestec!”

“We hebben na de eerste opdracht al diverse vervolgopdrachten aan Hestec toevertrouwd.”

Dhr. V. Sisto van Cofos BV:

“Ons bedrijf houdt zich bezig met het verhandelen van vlees in heel Europa. Hestec internetdiensten heeft voor ons een online veilingsysteem inclusief een beheerapplicatie ontwikkeld. De mensen die bij Hestec werken zijn zeer kundig, ze denken met ons mee”

“Hestec is een bedrijf dat snel kan inspelen op al onze wensen. We zijn al jaren klant.”

Dhr. G. Thys, Bedrijfsverloskundige:

“Naast het beheer van de websites verzorgt Hestec voor ons de hosting, beheer en het onderhoud van onze kritieke webapplicatie. Een applicatie die op maat voor ons is ontwikkeld. Hestec is een bedrijf dat snel kan inspelen op al onze wensen. Ze denken mee en komen met goede oplossingen.”

“De overgang naar de nieuwe webshop kon door Hestec soepel worden uitgevoerd.”

Dhr. W. van Schie van Instruments Online:

“Ook instrumentsonline.nl komt uit de koker van Hestec Internetdiensten en ik ben daar zeer tevreden over. Voor de webshop kan ik zelf alles aanpassen en dit werkt dus zeer flexibel.”

“Onze webshop is veel sneller geworden én beter vindbaar in Google!”

Dhr. R. Spil van Castilo Meubelmakers:

“Hestec heeft onze webshop gemigreerd van osCommerce naar Prestashop. Dit is allemaal soepel verlopen, we zijn geen moment offline geweest en ook heeft de webshop nu een professionelere uitstraling, is veel sneller geworden én beter vindbaar in Google!”

Partners