Een verzameling van projecten waar we trots op zijn

paneelafbeelding

Comité 40 45

Speurtocht app 'Oorlog in Hoorn'

Een app waarmee basisschool leerlingen (grp 7 en 8) een speurtocht door Hoorn kunnen lopen. De kinderen lopen langs de oorlogsmonumenten en leren over de stad in oorlogstijd.

REMAX

RE/MAX Nederland

Website voor het franchise concept

Voor RE/MAX Nederland ontwikkelde Hestec de website voor het franchise concept. Tevens verzorgen wij het SEO onderhoud voor een blijvend hoge zoekmachine positie.

teijin panel2

Teijin Aramid

Diverse mobiele apps

Teijin Aramid is wereldwijd marktleider op het gebied van aramide producten. Aramide producten worden gebruikt in hoogwaardige toepassingen binnen verschillende markten.

levensstijl panel

De levensstijl

Website / webapplicatie

De wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode is gericht op het herstellen van de spijsvertering en stofwisseling. Ze pakt de oorzaak aan van gezondheidsklachten en overgewicht.

hoorn panel

Hoorn Kunst & Cultuur

Stad Hoorn app

De stad Hoorn is een stad die rijk is aan vele kunst- en cultuurgerelateerde locaties zoals galeries, musea, antiekzaken, ateliers een filmhuis en een theater.

pvwinkel panel

Personeelsvoordeelwinkel.nl

Mobiele app

De Personeelsvoordeelwinkel, een webwinkel concept waar bedrijven gebruik van kunnen maken om hun personeel wat extra's te geven als blijk van waardering voor de inzet.

piesendorf panel

Hotelketen Kaprun Oostenrijk

Boekingswebsites

Haus Piesendorf en Hotel Kaprun zijn een pension en een hotel. Voor de zomer- of ski vakantie bieden zij top accomodatie aan in de omgeving van Zell am See, Kaprun in Oostenrijk.

instrumentsonline3

Instrumentsonline

Webwinkel

Instrumentsonline levert muziekinstrumenten aan bands, muziekscholen en particulieren. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

pallet vervoer online

Palletvervoer online

Website / webapplicatie

Pallet vervoer online is een online applicatie die gebruikers de mogelijkheid geeft om op de meest eenvoudige en klantvriendelijke manier om pallets te versturen door geheel Nederland en een groot deel van Europa.

tkd paneel

TKD: Technische Kontakt Dagen

Mobiele app

TKD staat voor Technische Kontakt Dagen, het is de grootste outdoor beurs voor grondverzet, recycling en sloopmaterieel in Europa.

waterlandhomerentals panel2

Waterland home rentals

Website met backoffice applicatie

Waterland home rentals houdt zich sinds 1992 bezig met de verhuur van diverse soorten woonruimtes in de regio Waterland en omliggende plaatsen.

osiris panel3

Osiris

student informatiesysteem

OSIRIS, een Student Informatie Systeem (SIS) voor het Hoger Onderwijs. 21 HO-instellingen en ruim 200.000 studenten werken dagelijks met OSIRIS.

sonja bakker panel

Sonja Bakker

online afslanksysteem en mobiele app

Sonja Bakker, behoeft zij nog introductie? Auteur van diverse zeer succesvolle afslankboeken, televisiepresentatrice, bekende Nederlander.

relicmaster

Relic Master

Website

Relic Master houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met het maken van “custom- made¨ Vintage-geïnspireerde gitaren van hoogstaande kwaliteit alsmede het uitvoeren van restauraties en reparaties.

Trouwjurk passen voor de lol

Trouwjurk passen voor de lol

Boekingswebsite

Ga je (nog) niet trouwen, maar zou je je toch een keer de bruid willen voelen? Boek dan samen met je vriendinnen een uitje bij Trouwjurk passen voor de lol! Op de website kun je een datum en tijd kiezen en direct boeken.

providernet

Providernet.nl

Vergelijkingswebsite

Op Providernet.nl kunnen bezoekers checken welke internetproviders en welke internetabonnementen beschikbaar zijn.

Whisky en Gin Breda

Whisky & Gin

Website voor de lounge

Hestec heeft voor Whisky & Gin een website ontwikkeld waarop de lounge en het aanbod op sfeervolle wijze wordt gepresenteerd. De website is modern opgezet in afwisselende elementen op de homepagina.

KiesZeker vergelijken overstappen

KiesZeker

Vergelijkingswebsite

KiesZeker is een website waarop bezoekers aanbieders van energie, internet, TV, bellen, mobiel en verzekeringen kunnen vergelijken.

Accountlink administratiesoftware vergelijken

VergelijkBoekhouden

Vergelijkingssite voor administratiesoftware

Op VergelijkBoekhouden kun je als ondernemer het juiste administratiepakket vinden op basis van wensen en type bedrijf. Hestec ontwikkelde de website en achterliggend systeem voor het vergelijken.

Reisdesk vakantie en reizen

Reisdesk

Reiswebsite

Reisdesk is een website waar je goedkope reizen kan vinden en vergelijken. Daarnaast vind je alle informatie ter voorbereiding en voor tijdens je vakantie.