KiesZeker website voor vergelijken en besparen

Opdrachtgever: KiesZeker
Project: Vergelijkingswebsite

Over KiesZeker

KiesZeker is een vergelijkings- en besparingswebsite. Bespaar op je vaste lasten door de tarieven van verschillende aanbieders van energie, internet & TV en mobiele telefonie te vergelijken. Daarnaast kun je ook diverse verzekeringen vergelijken, zoals autoverzekeringen, zorgverzekeringen en huisdierenverzekeringen.

Nadat je een product hebt gevonden dat goedkoper of misschien beter is dan je huidige aanbieder of verzekeraar kun je vervolgens direct overstappen via de website van KiesZeker.

Door regelmatig, tenminste één keer per jaar, je contracten en abonnementen eens kritisch te bekijken en te vergelijken met andere aanbiedingen kun je jaarlijks tot wel honderden euro’s besparen!

KiesZeker energie, internet, mobiel, verzekering vergelijken

Het project

Hestec heeft de website van KiesZeker ontwikkeld. Achter de website zit een complex systeem die de producten en diensten van aanbieders vergelijkt op basis van wat de bezoeker aan de voorkant heeft ingevuld. Zo wordt energie en internet & TV voor thuis vergeleken op basis van de postcode die is ingevuld.

Alle tarieven die in de database beschikbaar zijn worden dagelijks volledige automatisch opgehaald en geüpdate door middel van API connecties met de aanbieders.

De website en het achterliggende systeem zijn volledige ontwikkeld met Silverstripe CMS en framework. Hierdoor is het systeem modulair opgezet en kunnen indien gewenst snel nieuwe vergelijkers worden toegevoegd.

Ontwikkeld met

  • Silverstripe
  • BootStrap