Een verzameling van projecten waar we trots op zijn

Opdrachtgever: Personeelsvoordeelwinkel.nl
Project: Mobiele app

De Personeelsvoordeelwinkel, een webwinkel concept waar bedrijven gebruik van kunnen maken om hun personeel wat extra's te geven als blijk van waardering voor de inzet.

Bedrijven die op zoek zijn naar mogelijkheden om de mensen binnen hun organisatie iets extra's te bieden hebben met de Personeelsvoordeelwinkel een ideale mogelijkheid om dit te doen. Men krijgt een eigen webwinkel in de huisstijl van het bedrijf, met spectaculaire kortingen op produkten van bekende merken. Grote bedrijven zoals KPN, KLM, Randstad, NUON, Rabobank maken gebruik van de personeelsvoordeelwinkel.

Website Personeelsvoordeelwinkel.nl

Het project

De personeelsvoordeelwinkel beschikte reeds over een professionele online webshop welke in 2012 volledig is vernieuwd. Naast de webshop bestond er ook een app voor Iphone en Android, deze app (een webbased app) is in 2011 ontwikkeld. Men was niet tevreden meer over de huidige app, de wens was deze te vervangen door een moderne app waarin het volledige verkoopproces wordt ondersteund.

Hestec internetdiensten heeft in de zomer 2013 een compleet nieuwe app ontwikkeld ter vervanging van de oude. De nieuwe app is geoptimaliseerd voor iPhone, iPad en Android. De nieuwe app beschikt over een menu waarin de producten per categorie kunnen worden bekeken, daarnaast is er ook de mogelijkheid om het hele aanbod in één keer te bekijken.

pvwinkel iphone screens

De aangeboden artikelen kunnen op meerdere manieren 'door gebladerd' worden. Men kan een overzicht te zien krijgen waarbij men naar beneden scrollt om de artikelen te zien maar men kan ook 'inzoomen' op een artikel en vervolgens middels de 'swipe' beweging snel naar het volgende of vorige artikel navigeren.
Indien men een artikel wil kopen kan deze worden toegevoegd aan een virtuele winkelwagen, de bestelling kan worden afgerond en er kan worden betaald middels verschillende betaalmiddelen zoals iDeal, Paypal of Afterpay.

pvwinkel companies

Ontwikkeld met

  • Titanium