Een verzameling van projecten waar we trots op zijn

Opdrachtgever: Sonja Bakker
Project: online afslanksysteem en mobiele app

Sonja Bakker, behoeft zij nog introductie? Auteur van diverse zeer succesvolle afslankboeken, televisiepresentatrice, bekende Nederlander.

Sonja ontwikkelde haar eigen afslankmethode, een methode die bekend werd door het boek 'bereik je ideale gewicht'. Naast het schrijven van boeken en het begeleiden van mensen die gewicht willen verliezen is Sonja al vele jaren online actief. De website was er al voodat het boek uit was en gelijktijdig met het uitkomen van haar eerste boek is ook een online afslanksysteem ontwikkeld.

Website Sonja Bakker

Het project

Hestec internetdiensten realiseert al jarenlang uiteenlopende internet- toepassingen voor gewichtsconsulente Sonja Bakker.
Het begon allemaal met het realiseren van een website met cms systeem, dit werd in 2006 uitgebreid met een online aflanksysteem. Het online afslanksysteem bestaat uit een besloten community gedeelte op de website en een zeer uitgebreid backoffice systeem om de deelnemers zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden. In 2012 heeft Hestec ook een app voor iphone en android smartphones voor Sonja ontwikkeld.

Ontwikkeld met

  • Silverstripe
  • Titanium