Een verzameling van projecten waar we trots op zijn

Opdrachtgever: TKD: Technische Kontakt Dagen
Project: Mobiele app

TKD (Technische Kontakt Dagen) is de grootste outdoor beurs voor grondverzet, recycling en sloopmaterieel in Europa. Het tweejaarlijkse evenement vindt plaats op de Nobelhorst te Almere, een buitenterrein van 10 ha met daarbij een demobaan voor actieve demonstraties van materieel. Een uniek evenement dat grote en kleine spelers op het gebied van grondverzetmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar brengt.

Website TKD: Technische Kontakt Dagen

Het project

Hestec internetdiensten ontwikkelde een informatieve app voor de TKD. De app biedt de bezoeker van de beurs de belangrijkste informatie, handig als voorbereiding als men naar de beurs toe gaat maar zeker ook zeer handig als gids op het beursterrein zelf.

De app bevat o.a. informatie over data en tijden, parkeren, er is een duidelijke plattegrond te raadplegen en uiteraard is er een overzicht van alle exposanten. Door op een exposant te klikken wordt automatisch ingezoomd op het deel van de plattegrond waar de betreffende exposant zich bevindt. 

Deze app kan door de organisatie worden beheerd via het Silverstripe CMS, indien er op het laatste moment dus nog iets wijzigt in de indeling van het terrein dan kan snel een nieuwe actuele plattegrond worden 'ge-upload' via het CMS. Op deze manier wordt de kracht van een app optimaal benut. In een papieren beurs gids is het onmogelijk tot op het laatste moment wijzigingen door te geven, middels deze app kan dat wel.

De app is zowel voor het iOS als het Android platform ontwikkeld.

 tkd iphone app

Ontwikkeld met

  • Titanium