Een verzameling van projecten waar we trots op zijn

Opdrachtgever: Hoorn Kunst & Cultuur
Project: Stad Hoorn app

De stad Hoorn is een stad die rijk is aan vele kunst- en cultuurgerelateerde locaties zoals galeries, musea, antiekzaken, ateliers een filmhuis en een theater. De Stichting Hoorn Kunst & Cultuur brengt deze locaties allemaal bij elkaar. Op elke eerste zondag van de maand zijn alle aangesloten locaties speciaal voor de Hoornse cultuurroute geopend maar uiteraard kan de route ook op andere dagen worden gevolgd. Daarnaast organiseert de Stichting Hoorn Kunst & Cultuur jaarlijks in het eerste weekend van september het gelijknamige Culturele Weekend als start van het culturele seizoen in Westfriesland. Het evenement is ieder jaar weer een groot succes!

Website Hoorn Kunst & Cultuur

Het project

Hestec ontwikkelde in opdracht van de Stichting Hoorn Kunst & Cultuur een mobiele app met daarin veel informatie over de culturele activiteiten in de stad. De app is zeer overzichtelijk opgebouwd: in het startscherm kan gekozen worden voor Stadsinformatie, Beleven, De stad zien, Kaart en de Agenda.
Door middel van de GPS functie in de smartphone of tablet kan via een kaart een route woorden gelopen door de stad.
De aangesloten culturele instellingen kunnen ieder hun eigen informatie in de app updaten via het aan de app gekoppelde CMS.

Hoorn app

Ontwikkeld met

  • Titanium