Een verzameling van projecten waar we trots op zijn

Opdrachtgever: Teijin Aramid
Project: Diverse mobiele apps

Teijin Aramid is wereldwijd marktleider op het gebied van aramide producten. Aramide producten worden gebruikt in hoogwaardige toepassingen binnen verschillende markten. De marktsegmenten waarin Teijin Aramid opereert zijn: auto industrie, olie en gas, defensie en bescherming en telecom. Teijin Aramid is een Nederlands bedrijf dat een dochteronderneming is van de Japanse Teijin groep. Het hoodkantoor van Teijin Aramid is gevestigd in Arnhem, binnen Nederland bevinden zich productie fabrieken in Emmen en Delfzijl.

Website Teijin Aramid

Het project

Hestec ontwikkelde in opdracht van Teijin Aramid een mobiele app. De app is in eerste instantie ontwikkeld voor de business unit defensie en bescherming en zal in een later stadium waarschijnlijk worden uitgebreid zodat ook de andere business units een plek krijgen binnen de app. De app is ontwikkeld voor de klanten van Teijin Aramid, zij kunnen de app gebruiken voor het raadplegen van de internationale ballistieke standaarden. Deze standaarden werden tot dusver afgedrukt op grote A0 formaat posters die aan de klanten werden verstrekt.
Vanaf nu kan men alle benodigde waarden dus direct op de werkvloer raadplegen met een smartphone of tablet.

De ontwikkelde app is geschikt voor Apple en Android apparaten en werkt zowel op smartphones als tablets. In 2015 zal ook een versie voor Windows phone worden ontwikkeld.

Promo video

Naast de ontwikkeling van de app heeft Hestec internetdiensten ook een mooie promotie film voor de app geleverd.

Ontwikkeld met

  • Titanium

Bekijk het project