Een verzameling van projecten waar we trots op zijn

Opdrachtgever: Hotelketen Kaprun Oostenrijk
Project: Boekingswebsites

Haus Piesendorf en Hotel Kaprun zijn een pension en een hotel. Voor de zomer- of ski vakantie bieden zij top accomodatie aan in de omgeving van Zell am See, Kaprun in Oostenrijk.

Haus Piesendorf staat in het pitoreske dorpje Piesendorf, midden in Skigebied Europa Sportregion, niet ver van Zell am See en Kaprun.

Hotel Kaprun is zeer centraal gelegen op een unieke locatie aan de rand van het centrum van de bekende wintersportplaats Kaprun.

Website Hotelketen Kaprun Oostenrijk

Het project

Voor beide accomodaties ontwikkelde Hestec een website inclusief boekingssysteem.In de omgevin Zell am See / Kaprun bloeit het toerisme zowel in de zomer als in de winter. De opdracht was om een website te ontwikkelen waarbij voor beide seizoenen goede promotie kon worden gevoerd.

Hestec heeft in samespraak met de klant besloten om de beide websites te voorzien van een uitelijk dat aansluit bij de twee belangrijkste seizoenen. De bezoeker van de website kan direct kiezen voor zomer of winter, zo komt hij direct in de sfeer van de vakantie die hij gaat boeken.

De websites zijn voorzien van een boekingssysteem, men kan direct kamers of appartementen reserveren.

Website Haus Piesendorf: www.hauspiesendorf.com

Ontwikkeld met

  • Silverstripe

Bekijk het project