Een verzameling van projecten waar we trots op zijn

Opdrachtgever: Hetronic BV
Project: Corporate website

Hetronic BV is leverancier van radiografische toepassingen. Toepassingen die bijvoorbeeld in treinen, schepen, hijs- en graafmachines gebruikt worden. Men levert zowel standaard systemen als complete op maat geassembleerde systemen. Daarnaast kan men alle onderdelen uit voorraad leveren.Het bedrijf heeft vestigingen in 45 landen en kan dus wereldwijd support leveren. 

Website Hetronic BV

Het project

Hestec heeft voor Hetronic een compleet nieuwe website ontwikkelt met een geïntegreerde webshop. Hetronic had de behoefte aan een website waar veel informatie voor de klanten te vinden is maar wilde daarnaast dat er een webshop op de website zou komen. In de webshop moeten bestaande en nieuwe klanten makkelijk onderdelen kunnen bestellen.

De website/webshop die Hestec ontwikkeld heeft is gemaakt met behulp van het opensource systeem OpenCart. OpenCart biedt uitstekende mogelijkheden om een website en webshop te combineren. Bovendien heeft Hetronic door OpenCart te gebruiken standaard veel extra functionaliteit zoals bijvoorbeeld het aanmaken van klantgroepen. Men heeft in het beheerpaneel de mogelijkheid een klantgroep aan te maken en de aangemaakte klantgroep een bepaalde korting te geven. De prijzen in de webshop van Hetronic zijn alleen zichtbaar indien de klant is ingelogd.

Uiteraard is de website/webshop ook op mobiel prima te bekijken. 

Ontwikkeld met

  • Prestashop