Een verzameling van projecten waar we trots op zijn

Opdrachtgever: Guido Thys
Project: Webapplicatie

Guido Thys,noemt zichzelf bedrijfsverloskundige. Hij geeft lezingen en is auteur van 14 boeken. Hij brengt z'n boodschap steevast met flink wat humor. Meer klantwaarde? Meer medewerkswaarde? Meer aandeelhouderswaarde? Guido vertelt er graag meer over.

Website Guido Thys

Het project

Sinds 2008 hebben wij alle websites van Guido Thys in het beheer (deze zijn niet door Hestec ontwikkeld) en verzorgen we tevens het onderhoud van een op maat ontwikkelde webapplicatie (business matters). Zowel de websites als de webapplicatie draaien op een dedicated server die door Hestec is ingericht en ook door ons wordt beheerd.

Alle websites zijn gekoppeld aan een eigen cms systeem, op deze manier is men in staat de inhoud van de website snel aan te passen. De webapplicatie (business matters) is een backoffice systeem. De bestelmodules op de website zijn gekoppeld met 'business matters', dit betekent dat een bestelling vanaf de website automatisch zichtbaar wordt, er rolt zelfs zonder tussenkomst van een medewerker een factuur en een verzendbrief uit de printer. Op zijn beurt heeft 'Business matters' weer koppelingen met de financiële administratie die in Exact is ondergebracht.