VergelijkBoekhouden administratiesoftware vergelijken

Opdrachtgever: VergelijkBoekhouden
Project: Vergelijkingssite voor administratiesoftware

Over VergelijkBoekhouden

Voor zelfstandig ondernemers is een goed boekhoud- en facturatieprogramma een must. Hiervoor is veel software beschikbaar, tegenwoordig allemaal in de cloud. Omdat de ene onderneming de andere niet is, is voor iedere ondernemer de keuze van een administratiepakket een persoonlijke keuze. De software moet aansluiten bij een soort bedrijf en bij de ondernemer zelf.

VergelijkBoekhouden is een website die de ondernemer helpt bij het vinden van de juist online software voor boekhouden en factureren. De website biedt een vergelijkingstool waar kan worden gefilterd op de wensen voor het boekhouden en op basis van die filters een aantal pakketten selecteert die aansluiten bij deze wensen. Vervolgens kan direct een abonnement worden afgesloten of een gratis proefaccount worden aangevraagd.

VergelijkBoekhouden software voor boekhouden en factureren

Het project

De website van VergelijkBoekhouden is ontwikkeld door Hestec. Hiervoor is gebruik gemaakt van Silverstripe CMS en framework. Wij ontwikkelden naast de website ook het backend systeem waarmee een koppeling wordt gemaakt met de verschillende leveranciers van de online administratiesoftware. Middels deze API koppelingen worden steeds de juiste tarieven opgehaald en wordt de bezoeker bij het maken van een keuze naar het juiste bestelformulier op de website van de leverancier doorgestuurd.

Doordat gebruik is gemaakt van Silverstripe is de website en de applicatie opgezet volgens het zogenoemde model-view-controller principe, wat het geheel flexibel maakt voor toekomstige aanpassing en uitbreidingen.

Ontwikkeld met

  • Silverstripe
  • BootStrap