Whisky & Gin distillatenlounge in Breda

Opdrachtgever: Whisky & Gin
Project: Website voor de lounge

Over Whisky & Gin

Whisky & Gin heeft in 2019 een stijlvolle walk-in distillatenlounge geopend. Op de menukaart vind je een ruime keuze aan whisky en gin uit alle uithoeken van de wereld. Maar ook andere dranken zoals cognac, armagnac en vodka ontbreken niet op de kaart.

Naast de lounge is er ook een cadeauwinkel aanwezig waar je terecht kunt voor whisky en gin gerelateerde accessoires. Denk bijvoorbeeld aan boeken, glaswerk en merchandise.

Whisky & Gin beschikt daarnaast over ruimtes voor vergaderingen, cursussen etc. Deze ruimtes die zijn voorzien van alle benodigdheden, zoals een beamer, zijn te huur voor bedrijven en andere organisaties.

Whisky & Gin distillatenlounge Breda

Het project

Hestec heeft voor Whisky & Gin een website ontwikkeld waarop de lounge en het aanbod op sfeervolle wijze wordt gepresenteerd. De website is in samenwerking met JVD graphic design uit Breda modern opgezet in afwisselende elementen op de homepagina van waaruit doorgeklikt kan worden voor uitgebreidere informatie.

Daarnaast is een evenementenkalender en blog opgenomen. Alles kan door Whisky & Gin zelf worden onderhouden met behulp van het gebruiksvriendelijke SilverStripe CMS.

Mark en Pauline van de Whisky & Gin distillatenlounge nodigen je graag uit om eens langs te komen in hun zaak in Breda!

Ontwikkeld met

  • Silverstripe
  • BootStrap