Een intelligente website of een webapplicatie

Meer inzicht, betere service, efficiënter en plezierig werken. Het zijn punten waar goede software of een website met een gebruikers specifiek deel een belangrijke bijdrage aan kan leveren.

"De meeste webdesign bedrijven zijn niet goed in het ontwikkelen van software voor op je website. Wij wel!"

Hestec gaat verder waar de gemiddelde website bouwer stopt

Je hebt al een aantal website bouwers benaderd en jouw goede ideeën met ze gedeeld, de meesten begonnen heel moeilijk te kijken of kwamen met een torenhoge offerte. Dit komt doordat de gemiddelde website bouwer uitstekende websites kan bouwen maar vastloopt als er software moet worden ontwikkeld. Het is een ander specialisme. Hestec is een software ontwikkel bedrijf, wij kunnen je helpen je online ambities waar te maken. Wij ontwikkelen apps en web gebaseerde software. Dit kunnen volledige webapplicaties zijn maar ook complexe websites met rekentools, een login deel of andere gebruikersspecifieke toepassingen.

Een online abonnement systeem

Website bezoekers een mogelijkheid geven om een abonnement af te sluiten op een online dienst. Het is een voorbeeld van een toepassing die wij kunnen realiseren voor jouw website. De 'voorkant' van de website informeert over de dienst en veleidt de bezoeker om een abonnement af te sluiten. Middels een overzichtelijk formulier (het liefst met zo min mogelijk velden) kan men zich aanmelden en betalen. Vervolgens ontvangt de nieuwe abonnee een e-mail en heeft hij of zij direct toegang. Men kan inloggen en komt vervolgens op een afgeschermd gedeelte van de website, hier vindt men online software waar men allerlei slimme dingen mee kan doen.

Rekentools op je website

Self service tools voor de (potentiële) klant. Enkele voorbeelden daarvan zijn een tool voor een hypotheekrente berekening of een tool om de opbrengst van een zonnepanelen systeem te berekenen. Dergelijke tools zorgen ervoor dat bezoekers van je website iets actief kunnen doen. Door een berekening uit te voeren krijgen ze te zien wat de gevolgen zijn voor de persoonlijke situatie. Het zorgt voor binding en verleiding, de vervolgstap naar een offerte aanvraag is daarna nog maar een hele kleine stap.

Corporate website

De term corporate website wordt vaak gebruikt. Niet iedereen heeft dezelfde definitie voor een corporate website. De oorspronkelijke definitie is volgens ons: Een website van een groot bedrijf die als voornaamste doel heeft corporate- en share stakeholders te informeren. De doelgroep van de website zijn bijvoorbeeld de investeerders, de pers of potentiële werknemers. Doordat de term steeds vaker wordt gebruikt is er nu ook een ruimere definitie: Je zou een corporate website ook gewoon kunnen definiëren als een Business to Business (B2B) website.

Hestec is ervaren in het ontwikkelen van corporate websites. Wij zijn gewend om voor grotere organisaties en overheden te werken. We maken altijd een gedegen planning en zijn gewend om samen te werken met projectgroepen.

ANDERE TOEPASSINGEN VOOR JOUW WEBSITE BEZOEKERS?
Deel je plannen met ons, we geven je gratis advies

En dan is het tijd voor een webapplicatie...

Soms is de oude Access applicatie of de Excel worksheet simpelweg niet meer doeltreffend. U bent toe aan een applicatie die de informatie goed structureert. Informatie wordt dan toegankelijk voor alle betrokkenen en zij kunnen daar op het juiste moment iets mee doen. Door middel van notificaties kunnen betrokkenen op de hoogte worden gesteld van taken. Processen zullen efficiënter verlopen, samenwerken wordt makkelijker en het plezier op de werkvloer neemt toe.
Lees meer: Van Excel naar applicatie 

Koppelen

Jouw webapplicatie kan worden gekoppeld met andere systemen die binnen uw bedrijf worden gebruikt of met uw website. Verzoeken vanaf de website kunnen bijvoorbeeld direct zichtbaar worden in de webapplicatie waarin uw bedrijfsproces is ondergebracht. Op deze manier krijgt u een interactieve website en beschikt u binnen de webapplicatie direct over de juiste informatie.

Informatie makkelijk delen

Gegevens centraal opslaan via een webapplicatie maakt bijwerken en delen makkelijk en snel. Dezelfde informatie is op veel apparaten en wereldwijd beschikbaar. Iedereen ziet dus altijd dezelfde actuele gegevens en ook interactie met de doelgroep is makkelijk te realiseren. 

MEER WETEN? WE STUREN JE GRAAG EEN VRIJBLJVENDE OFFERTE
Informeer naar de mogelijkheden voor jouw website of webapplicatie

Dit zeggen onze klanten

Gewichtsconsulente Sonja Bakker:

“Al sinds 2005 ben ik een tevreden klant van Hestec, ze zijn altijd uiterst flexibel.”


Dhr. M. Moria van Triple-7:

“Hestec is met een relatief kleine groep mensen tot grote prestaties in staat.”

Mobiele apps